Baranja Night Trail

Date
6/13/2020 6:30:00 PM
Description
Datum: 13 Lipanj, 2020. Subota
Mjesto: Popovac
Otvaranja startne zone i prijave: 18:30-20:00h.
Start: 20:30h (obje kategorije startaju zajedno)
Organizator: Zelena točka Baranja
Službena stranica organizatora: Facebook Zelena točka Baranja i http://racesmanager.com/
Kontakt: Siniša Jonjić +385-98 9729348 sinisajonjic@gmail.com

Pravila utrke

Baranja Night Trail je trail utrka podijeljena u dvije kategorije:

Stellar Trail je utrka dužine 22 kilometra. Start utrke je iznenađenje. Cilj utrke je u Popovcu.
Staza je trail koncept što znači da je označena službenim oznakama organizatora, i nije potrebno čitanje niti posjedovanje karte. Staza će biti označena crveno bijelim trakicama i reflektirajućom folijom. Moguća su iznenađenja na stazi. Na stazi će biti postavljene kontrolne točke koje naglašavaju zaboravljene znamenitosti kraja.
Staza utrke će ići novom trasom iz Branjine prema sjevernoj strani Banske Kose. Kontrola kontrolnih točaka se vrši pomoću perforacijskih kartona. Natjecatelji koji ne budu imali prikupljene sve kontrolne točke biti će u poretku, ali iza natjecatelja koji imaju sve kontrolne točke bez obzira na vrijeme. Utrka je namijenjena građanima, rekreativcima i profesionalnim sportašima.

Svi natjecatelji koji završe utrku dobiti će medalju, a tri prvoplasirana po spolu dobiti će nagrade sponzora i pehare.

Lunar trail je utrka ukupne duljine 13km. Start utrke je iznenađenje. Cilj utrke je u Popovcu. Staza je trail koncept i vrijedi isto što i za Stellar trail.
Utrka je dio Slavonsko baranjske trail lige.
Nastupiti mogu svi zdravi natjecatelji, i svi trče na osobnu odgovornost. Prijavom na utrku natjecatelj se odriče mogućnosti prenošenja odgovornosti na organizatora utrke te potvrđuje svoje zdravstveno stanje i spremnost da završi utrku.
Na utrci smiju nastupiti svi koji na dan utrke imaju navršenih 16 godina ili uz pratnju roditelja. Prijavom na utrku natjecatelj je suglasan da organizator smije koristiti fotografije nastale za vrijeme, neposredno prije ili poslije utrke za svoje potrebe i potrebe promocije događaja.
Okrjepa je osigurana za vrijeme utrke i u ciljnom prostoru. Svi natjecatelji će dobiti startni broj koji se stavlja isključivo na prsa i mora biti vidljiv tijekom cijele utrke.
Neslužbeni rezultati utrke bit će objavljeni neposredno po završetku utrke. Pravo na žalbu traje tri dana. Nakon isteka prava žalbe, rezultati postaju službeni.

Prijave za utrku
Utrka je limitirana na stotinu natjecatelja. Prijave za utrku i uplata kotizacije moguće su od 10. veljače 2020 zaključno s 29. svibanj 2020 ili do popunjavanja prijava i uplata. Prijava je pravovaljana po uplati kotizacije. Nakon popunjavanja broja od stotinu natjecatelja prijava na utrku neće biti moguća.
Startnine
100kn za sve kategorije
Uplata kotizacije moguća je putem internet bankarstva ili općom uplatnicom.
Uplate na žiro račun HR6423400091110438102, Udruga Zelena točka Baranja, Žrtava Domovinskog rata bb, Šećerana 31300.
Startni paket
• Startni broj • Okrjepu za vrijeme utrke • Medalja za sve natjecatelje koji završe utrku • Obrok i piće nakon utrke • Trasiranje staze • Startni paket • Nagrade za prvoplasirane • Osiguranje Hgss-a za vrijeme utrke
Race Start Number of registrated Start - time
Stellar Trail, 22km 13.06.2020 10 Registrated runners Register for race
Lunar Trail, 13km 13.06.2020 4 Registrated runners Register for race

For clubs completely free

Contact info@racesmanager.com

Copyright © FiveAr Software 2017